Huolto ja korjaus

Jos korusi on menettänyt säihkettään tai kärsinyt vahinkoa, voit tuoda sen meille huoltoon.

Sameat korut

Lian ja hapettumat poistamme nopeasti, minkä jälkeen jalometallikorut rummutetaan teräskuulien ja eräänlaisen saippuanesteen kanssa jälleen kiiltäväksi. Tämä kestää korusta riippuen 1-2 tuntia. Usein kuulen asiakkaan huudahtavan "Nehän ovat kuin uudet!"

Naarmuuntuneet korut

Joskus elämä on tuonut koruihin naarmuja, jotka eivät lähde rummutuksessa. Nämä vaativat kiillotusta käsin, mihin menee jonkun verran sepän aikaa. Tuotuasi korut huoltoon saat tiedon, mitä koruille on parasta tehdä.

Rikkoontuneet korut

Jos korustasi irtoaa osa tai se on vääntynyt, voit tuoda sen korjattavaksi. Jos osa löytyy, aina parempi. Nähtyäni korun osaan sanoa, mitä sille pitää tehdä.

Neulan vaihto

Onko riskusi hopeaneula kuin korkkiruuvi? Vaihdata neulasi teräsneulaan. Valmistan neuloja käsityönä hammaslääkärien käyttämästä nikkelittömästä ja ruostumattomasta teräslangasta.

Pukuhopeat

Irroita saamenpukujen ja -vöiden hopeat mieluiten etukäteen. Tarvittaessa voimme tehdä työn puolestasi ja myös kiinnittää hopeat uusiin vöihin. Purku- ja kasaustyöstä veloitamme hinnaston mukaisesti.

Elektrolyysipalvelut

Monien tuotteidemme pinta on elektrolyyttisesti hopeoitu tai kullattu. Kultaus haalistuu ajan mittaan. Etenkin hopeanpuhdistusnesteet ohentavat kultausta, mikä onkin keino haalistaa uusi laukkanen lähemmäs puuttuvan kullatun laukkasen väriä. Voin kullata tai hopeoida koruja tai niiden osia sopimuksen mukaan.

Lähetysosoite

Samekki
Lehtolantie 5
99870 Inari
Finland
Otathan yhteyttä ennen kuin lähetät mitään!